Start Page Paskaita apie diabeto programą


Paskaita apie diabeto programą


Paskaita širdies ir kraujagyslių ligų programos bei cukrinio diabeto rizikos grupių dalyviams 2018-01-08.Paskaitos tikslas: supažindinti kursų dalyvius su naujausia informacija apie vyresnių žmonių, cukrinio diabeto eigos ir klinikos bei farmakoterapijos ypatumais. 11. Paskaita: „Cukrinis diabetas ir širdies kraujagyslių ligos.26 spalio 2017 Dažnai jos, kaip ir cukrinis diabetas, yra ir neįgalumo bei pablogėjusios Paskaitos metu psichologė Rima Mokusienė pasakojo apie streso .Diabeto klubas "Lemtis" added 16 new photos from May 28 to the album: Apie imunitetą ir sveiką maistą — in Šiauliai. May 28 · Gegužės 28 dieną klube „Lemtis“ vyko paskaita, kurios metu apžvelgtos dvi aktualios temos.



Programoje kalbama apie svarbiausią diabeto temą



Būtent todėl sukūrėme online mokymų programą moterims ”Kelionė į save”, kurios tikslas yra grąžinti moterims pasitikėjimą savimi ir atrasti nesustabdomą moteriškumą slypintį viduje.Lapkričio 13 d. (ketvirtadienį) 17.30 val. Klaipėdos mikrorajono vietos bendruomenė kviečia panevėžiečius į nemokamą Žolynų akademijos prezidentės, knygų autorės Danutės Kunčienės paskaitą-degustaciją „SVEIKA GYVENSENA - MITYBA“. Paskaita-degustacija vyks M. Karkos pagrindinėje mokykloje (Dariaus ir Girėno.2018-08-14. Patirtis ir stebėjimas – tai patys didžiausi išminties šaltiniai, kurie prieinami kiekvienam žmogui. Šiandien dienos centrą lankantys vaikai dalyvavo paskaitoje apie elektroninių cigarečių, jas rūkančiųjų priklausomybes ir nikotino daromą žalą, ypač jaunam žmogui.O tai reiškia, kad jums apie ligą reikia išmanyti daugiau negu vidutiniškam gydytojui. Tik tada galėsite mėgautis gyvenimu šiandien ir išvengsite diabeto komplikacijų arba bent jas atitolinsite. Šiuolaikiniai tyrimai neabejotinai įrodo, kad mažesnis cukraus kiekis kraujyje mažina vėlesnių komplikacijų riziką. Skaitydami šią knygą, sužinosite, kaip rūpestinga diabeto.

Some more links:
-> Ar gydoma diabetu
ŠKL ir CD programai skirta paskaita apie stresą Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja ir vykdo širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos grupių sveikatos stiprinimo programą.Paskaitos tema: „Vaikų ir paauglių fizinis aktyvumas: problemos ir rekomendacijos joms spręsti“. LSMU MA Visuomenės sveikatos doktorantė Vilma Žaltauskė kalbės apie vaikų ir paauglių fizinio aktyvumo problemas, kurias galima ir reikia spręsti, o pateiktos mokslu pagrįstos rekomendacijos padės tai padaryti.Programos dalyviai kviečiami į sekančią paskaitą. Kovo 13 dieną šeimos gydytojos paskaita „Širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos veiksniai, jų įtaka sveikatai“. Norintys dalyvauti programoje turi kreiptis į savo šeimos gydytoją arba Šiaulių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biurą.31 spalio 2018 Lapkričio 14 – Pasaulinė diabeto diena. 14.00-14.45, Paskaita „Cukrinio diabeto komplikacijų prevencija“ (gyd. endokrinologė Rita Šulcaitė).
-> Diabetas traktuoja gydymui
Apie ką pirmiausia pagalvojate išgirdę žodį „priklausomybė“?Kokia yra riba tarp įpročių, eksperimentavimo ir priklausomybės? Nuo ko galime būti priklausomi.1 sausio 2017 cukrinio diabeto plitimą pasaulyje ir diegti prevencines programas. Nuspręsta norienė) pakvietė miestelėnus į paskaitą „Kas yra dia betas.rizikos veiksnių turinčių įtakos širdies ir kraujagyslių ligų ir (ar) cukrinio diabeto atsiradimui arba sergate viena iš ligų patenkančių į šias grupes, maloniai kviečiame dalyvauti sveikatos stiprinimo programos ,,Širdies ritmu“ įvadinėje paskaitoje.Diabeto išsilavinimas nėra paskaita apie tai, ką daryti negalima. Tai yra tikrojo gyvenimo vadovavimas, instruktavimas ir parama, padedanti jums tiksliai suprasti, kaip geriausiai valdyti diabetą ir jaustis mažiau vieni, kol tai atliekate. Diabeto išsilavinimas vyksta grupėje ar vienas su vienu, ir formaliomis ar neoficialiomis formomis.
-> Sibiro sveikata, kaip gydyti diabetą
19 balandžio 2018 Šios Programos tikslas yra efektyviau stiprinti rizikos grupių asmenų sveikatą: GYDYTOJO KARDIOLOGO PASKAITA. Širdies ir kraujagyslių ligų, cukrinio diabeto rizikos veiksniai, jų įtaka sveikatai, ligų komplikacijos.2018-08-14. Patirtis ir stebėjimas – tai patys didžiausi išminties šaltiniai, kurie prieinami kiekvienam žmogui. Šiandien dienos centrą lankantys vaikai dalyvavo paskaitoje apie elektroninių cigarečių, jas rūkančiųjų priklausomybes ir nikotino daromą žalą, ypač jaunam žmogui.Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja ir vykdo širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos grupių sveikatos stiprinimo programą. Turėjome smagų, šiltą, informatyvų ir aktualų pasikalbėjimą su psichologe apie streso sampratą, streso išvengimo ir įveikimo būdus, poilsio planavimą ir atsipalaidavimo būdus. Ačiū psichologei Birutei.Paskaitos tema: „Vaikų ir paauglių fizinis aktyvumas: problemos ir rekomendacijos joms spręsti“. LSMU MA Visuomenės sveikatos doktorantė Vilma Žaltauskė kalbės apie vaikų ir paauglių fizinio aktyvumo problemas, kurias galima ir reikia spręsti, o pateiktos mokslu pagrįstos rekomendacijos padės tai padaryti.
-> Diabeto pacientų sveikatos mokykla
Paskaita – diskusija apie stresą Bijūnuose. 2019-02-06. Bijūnų bendruomenė pradeda Širdies ir kraujagyslių ligų bei cukrinio diabeto prevencinę programą.Sergančiam diabetu privalu šią ligą nuodugniai perprasti ir ja vadovaujantis be paliovos savimi rūpintis. O tai reiškia, kad jums apie ligą reikia išmanyti daugiau negu vidutiniškam gydytojui. Tik tada galėsite mėgautis gyvenimu šiandien ir išvengsite diabeto komplikacijų arba bent jas atitolinsite.Didvyčių bendruomenę ir visus norinčius kviečiame į įvadinę paskaitą apie širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos grupių asmenų.Širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos grupių asmenų sveikatos stiprinimo programos užsiėmimai. Rugsėjo 19 d. 17 val. paskaita „Sveika .
-> Kokio vaisto gerti šaltą su diabetu?
Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro Sveikatos mokykloje (Vytauto g. 87, Trakai) vyko mokami profesinio tobulinimo kursai sveikatos priežiūros specialistams, siekiantiems vykdyti širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos grupių asmenų sveikatos stiprinimo programą. Kursų dalyviams buvo išduotas nustatytos formos profesinio tobulinimo kursų baigimo pažymėjimas.18 rugsėjo 2018 Cukrinis diabetas negrįžtamai pakeičia žmogaus gyvenimą - tenka susidraugauti su liga, išmokti 76) vyks šios programos įvadinė paskaita.Širdies ir kraujagyslių ir cukrinio diabeto ligos visame pasaulyje siejamos su Programos tikslas – sumažinti sergamumą širdies ir kraujagyslių ligomis (krūtinės .KADA IR KUR VYKS PASKAITOS → ATVYKIMAS IR DALYVAVIMAS PASKAITOSE Programa vyksta vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos Nr. V-615 įsakymu "Dėl širdies ir kraujagyslių ligų ir cukrinio diabeto rizikos .




Paskaita apie diabeto programą:

Rating: 812 / 9

Overall: 123 Rates